Leverera produkter

tillsammans med oss. Vi erbjuder handlare ett smidigt fraktsätt till 30 000 öar i Stockholms skärgård. Leveranserna sker till direkt till kundens brygga, och kunder utan egen brygga beställer till någon av öns gemensamma bryggor.

Varuinformation

Vi levererar alla typer av varor och paket. Vad vill ni leverera i skärgården med oss, med vilken frekvens och vilken volym?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Mathems skärgårdsleveranser

Sedan starten 2015 har SwePelago varit det självklara valet för Mathem i skärgården. 2015 var det ett koncept, idag är Mathems skärgårdsleveranser i självklarhet för boende och besökare i Stockholms skärgård. SwePelago är en stark partner i verksamhetsutvecklingen och tillsammans med lokala skärgårdsentrepenörer möjliggör vi effektiva leveranser i skärgården.

Receptbelagt från Apotea i skärgården

SwePelago har sedan 2018 levererat läkemedel och andra nödvändigheter till tusentals kunder i Stockholms skärgård. Precis som vanligt levererar Apotea en hög servicegrad till kunderna med bredd utbud och snabba leveranser. Vi ser till att du har allt i skärgården.

Mat från Foodora inom 2h

2021 blev första året med snabba matleveranser i skärgården. Tillsammans med Foodora levererar vi varor med båt och vattenskoter inom 2h från beställning. Foodora erbjuder tusentals matvaror och dagligvaror snabbt och smidigt.

mer

media/press

adress

Gethagsvägen 11
182 47 Enebyberg
SwePelago AB
559094-5688