#Skärgårdsliv2020

#Skärgårdsliv

Det ska vara enkelt att vara i skärgården

Boka transport
Spåra order

#Skärgårdsliv2020

#Skärgårdsliv2020

Det ska vara enkelt att vara i skärgården

BOKA TRANSPORT
Spåra order
Fyll i datum för transport
Tack för ditt meddelande.
Något gick tyvärr fel. Försök igen eller maila oss: info@swepelago.se

Fyll i datum för transport
Tack för ditt meddelande.
Något gick tyvärr fel. Försök igen eller maila oss: info@swepelago.se

Partners

Vi hjälper dig hela vägen i Stockholms skärgård

Välkommen till SwePelago! Vi erbjuder kundanpassade transporter och tjänster i Stockholms skärgård och Mälaren åt företag och privatpersoner. Vi fraktar, hämtar, lyfter, projektleder och återvinner efter era önskemål och förväntansbild. Vi värderar enkelhet och transparens för våra kunder och vi finns till för er.

Sjötransport

Hemleveranser med båt till ön.

I skärgården finns inte allt – men SwePelago ser till att innerstans utbud levereras till er brygga. Enkelt och sömlöst för en problemfri upplevelse.

Beställ varor med leverans till SwePelagos godsmottagning eller skicka inköpslistan till oss så ombesörjer vi inköpen inklusive sjötransporten till er.

Ni kan effektivt kombinera leveranser från flera olika butiker i samma sjötransport och slippa agera logistikchef för att få ut era varor till ön.

Boka transport
Kontakta oss
Skärgården är en vacker plats

Vårt jobb är att effektivisera sjötransporter.

Vi gör det möjligt att göra många leveranser med fokus på hållbarhet. System- och metodutveckling ligger i vårt DNA och tillsammans med er kunder så gör vi skärgården till en lite bättre och renare plats.

När du vill, dit du vill – Tillsammans med oss.

Kunden i fokus.

Våra transportlösningar underlättar för dig som befinner dig i skärgården. Genom att ta kontroll över hela transportkedjan garanterar vi er en problemfri upplevelse med oss på SwePelago.

Ladda ner vår app och bli en del av oss.

Skärgårdens första app för proffs

Vår mjukvara – effektiviserar era leveranser.

Vår förarapplikation gör det enkelt att leverera och verka i Stockholms skärgård. Med hög kapacitet och smidiga planeringsverktyg är vår applikation skärgårdens viktigaste app för dig som verkar i skärgården.

Boka demo

“Last-mile” i skärgårdsmiljö

Söker ni en partner inom logistiksektorn som tar era produkter från land ut på Stockholms vatten? – Välkommen till SwePelago! Vi har hela Stockholms skärgård som spelplan och vi kan hjälpa er komma in i matchen. Precis som våra leveranser är integrationen snabb och smidig och ni kan komma igång direkt.

Boka demo

Spårning

Vi erbjuder alla kunder möjlighet att spåra sina leveranser live från det att vi tar emot ordern till dess att den är levererad hos kund. Som kund hos oss får ni möjlighet att specialanpassa trackingsidan efter era behov och kunder.

Integration

SwePelago ger er möjlighet att via vårt API integrera ert ordersystem direkt mot oss. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Leveransenheter

Nu behövs bara en leveranspartner i Stockholms skärgård – SwePelago! Vi hjälper er med er leverans oavsett paketstorlek, frekvens och ledtider.